Îngrijirea parului, unghiilor si pielii

Aspectul exterior – cartea noastră de vizită.

Stilul de viață haotic, nutriția necorespunzătoare și stresul cotidian afectează starea noastră de sănătate și, implicit, aspectul exterior. Lipsa de hidratare, de minerale și vitamine din organism împreună cu factorii externi duc la un părul fără strălucire, unghii fragile și o piele fără elasticitate.

Sănătatea pielii
Factorii externi, precum expunerea la soare sau fumatul accelerează procesul natural și determină îmbătrânirea prematură a pielii.

Îmbătrânirea pielii este un proces continuu care începe după vârsta de 20 de ani. Producția de colagen și ritmul de formare a celulelor noi se reduc treptat. Pielea devine mai subțire, se usucă, își pierde fermitatea și cedează gravitației.

Cauze ale căderii părului
În mod normal, se pot pierde astfel între 30 și 100 de fire pe zi, mai accentuat toamna și iarna. Deficitul de fier, crește sensibilitatea firului de păr la factori care îi inhibă creșterea. Zincul este recomandat deoarece contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ și la sinteza normală a proteinelor.

Tratamentele termice sau chimice (vopsirea, decolorarea sau ondularea permanentă) deteriorează firul de păr ducând la pierderea părului prin rupere.

Unghii frumoase
Unghiile sunt un indicator al stării noastre de sănătate. Acestea slăbesc și își schimbă aspectul atunci când ne îmbolnăvim sau când organismul duce lipsă de vitamine.

Pentru a avea unghii frumoase este necesară o alimentație echilibrată care să asigure aportul necesar de minerale și vitamine utile precum Biotina (Vitamina H).

Beauty Caps are în compoziţie o formulă elveţiană, special dezvoltată pentru ingrijirea parului, unghiilor şi pielii, ce oferă o asociere complexă de factori bioactivi: vitamine, minerale, aminoacizi şi extracte naturale.

  • Redarea și păstrarea strălucirii naturale a părului și a rezistenței acestuia în fața factorilor de stres;
  • Întreținerea sănătății și aspectului unghiilor;
  • Menținerea fermității și pigmentației normale a pielii.

Află mai multe despre beneficiile Beauty Caps dând click aici.