Coenzima Q10 si licopenul aliatii inimii tale

Este dificil să acceptăm uneori schimbările ce apar în organismul nostru odată cu înaintarea în vârstă. După vârstă de 20 ani, corpul începe să creeze tot mai puţini antioxidanţi, responsabili pentru menţinerea unei bune funcţionări a schimburilor produse la nivel celular. De aceea o dietă bogată în antioxidanţi naturali este importantă în menţinerea unui organism în stare de funcţionare excelentă şi în regenerarea celulară în condiţii excepţionale.

Unii dintre antioxidanţii cei mai binecunoscuţi sunt coenzima Q10 şi licopenul – un caroten ce se întâlneşte în toate fructele şi legumele cărora le dă culoarea roşie, specifică. Antioxidanţii au rolul important de izolare şi anihilare a radicalilor liberi responsabili pentru procesele de oxidare ce au loc în organism, afectând buna funcţionare a acestuia. Rolul cel mai important al acestora constă însă în menţinerea sănătăţii inimii tale.

Licopenul se întâlneşte în formă naturală în tomate, pepene roşu, varză roşie, sfeclă roşie, grapefruit, morcovi şi în general în orice fruct sau legumă de culoare roşie. Vinul roşu, spre exemplu conţine cantităţi importante de licopen. Coaja unui măr roşu, asemenea. Solubil în grăsimi şi cu o biodisponibilitate sporită în urma transformărilor suferite în prezenţa căldurii, licopenul se găseşte în cantităţi semnificative în conservele de tomate, în pasta de tomate sau în ketchup.

Rolul antioxidant al licopenului alături de alţi antioxidanţi puternici, cum este coenzima Q10 poate fi uşor determinat. Îmbunătăţeşte sănătatea inimii, este un puternic facilitator pentru agenţii anticancerigeni şi este un bun antiinflamator.

Coenzima Q10 este binecunoscută în păstrarea sănătăţii pielii şi părului. În plus, protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi, ajută la eliminarea acestora şi menţine un ritm normal în regenerarea celulară.

Atacaţi din toate părţile de pesticide şi chimicale atât de periculoase ce ajung în contact cu hrana noastră, trebuie să ne gândim la noi soluţii şi metode de apărare. Pentru că organismul nostru merită susţinut în lupta sa, cu fiecare bătaie de inimă, Sanience a creat Revikard100 – un produs revoluţionar, dezvoltat în Norvegia, ce combină coenzima Q10 100% bioactiva şi o doză unică de licopen. Împreună, cei doi antioxidanţi fac echipa ideală pentru a susţine vitalitatea inimii tale.