Uleiul de peste – beneficii si utilizari

Indiferent de vârstă sau starea de sănătate a fiecăruia, uleiul de peste este un supliment ce nu trebuie să lipsească din dieta zilnică datorită numeroaselor beneficii oferite.

Sursa ta de sănătate

Substanțele din uleiul de peste reduc inflamația organismului și țin digestia sub control, dar folosirea acestuia poate avea un impact benefic asupra întregului corp, ajutând la dezvoltarea oaselor, la arderea grăsimilor și la dezvoltarea creierului.

Administrat zilnic, uleiul de peste accelerează arderile grăsimilor iar în combinație cu exerciții fizice moderate poate duce la o reducere semnificativă a depozitelor adipoase, în special a grăsimii situate în zona abdominală. În plus, efectele protectoare ale acizilor grași omega-3 reduc semnele de îmbătrânire și încurajează regenerarea celulară.

Substanțele benefice proprii uleiului de pește ajută la menținerea densității osoase, asimilarea calciului, vitaminei D și magneziului. Acidul gras omega-3, DHA este esențial pentru sănătatea optimă a oaselor.

 

Îmbunătățește funcția creierului și memoria

În urma cercetărilor efectuate pentru cuantificarea efectelor benefice ale uleiului de pește s-au observat diferențe notabile între cei care introduc sau nu în dieta zilnică acest supliment. Astfel, suplimente de ulei de pește au fost asociate cu o mai bună funcționare cognitivă în timpul studiului. 

Un regim alimentar lipsit de acizii grași omega-3 găsiți în suplimentele cu ulei de pește, poate determina îmbătrânirea precoce a creierului, precum și pierderea unei părți importante a memoriei și a gândirii.

SANIENCE vă propune gama de produse OZZY, dezvoltată în Norvegia cu ingrediente 100% naturale, pe baza unei tehnologii superioare care creşte semnificativ absorbţia principiilor active. Acizii graşi Omega-3 din delicioasele jeleuri OZZY contribuie la susţinerea şi dezvoltarea funcţiei cerebrale, ajută la rezistenţa organismului, la menţinerea sănătăţii pielii şi a unei vederi sănătoase.

Cele două produse din gamă, OZZY IQ Teen și OZZY Smart Kids conţin uleiuri de peşte de cea mai înaltă calitate, stabilizate în forma inovatoare de jeleu printr-o matrice fixă ce impiedică apariţia refluxului gastric neplăcut cu gust de peşte. Acestea asigură o biodisponibilitate cu peste 40% mai mare a conţinutului de Omega-3 într-o singură doză.

Află mai multe despre produsele OZZY IQ Teen și OZZY Smart Kids.